Genboxe

Genboxen er en funktionel og meget robust kasse, fremstillet af miljøvenligt, slagfast og frostsikker genbrugsplast (PEHD).
Kantområdet er særlig solidt udformet. Selvom kassen fyldes med et tungt indhold og den ophænges i kanten, deformeres den ikke.
Som tilbehør kan fås et vægbeslag, som gør det muligt at hænge Genboxen på en stolpe, væg, mur eller lignende. Genboxen fås i to størrelser: 30 og 45 liter.
Standardfarverne er: sort eller grøn kasse, grønt eller sort låg og sorte håndtag.
I bunden er Genboxen forsynet med en gribekant, der giver et godt greb når kassen skal tømmes/indholdet skal hældes ud af kassen.
Håndtagene er ergonomisk korrekt udformede: Der er god plads til hænderne, og håndtagene "skærer" ikke i fingrene, fordi de er runde og 20 mm tykke. Håndtagenes placering medfører, at man kan løfte kassen symmetrisk og ergonomisk korrekt.
Herudover har håndtagene både en hængsel- og en låsefunktion for låget. Når håndtagene drejes op eller ned, låser de låget fast til kassen. Når håndtagene drejes til                                                          vandret poition, løsner de låget, så det kan åbnes.
Hvis man kun løsner låget i den ene side, virker det modstående håndtag som hængsel.
Låget kan således åbnes fra den ene eller den anden side, eller tages helt af.
Låget er udformet som en flad pyramide, der sørger for at regnvand løber af.

Opbevaring/lagring
Genboxen egner sig særdeles godt til opbevaring af alle mulige materialer, ting og sager - såvel inde som ude. Genboxen kan eksempelvis bruges til opbevaring af: frugt, grøntsager, dyre- og fuglefoder, tøsalt og grus, pantflasker, flasker og glas til genbrug, aviser og ugeblade til genbrug etc. etc.
Genboxe med låg er særlig anvendelige udendørs, fordi låget kan "låses" med håndtagene og således forhindre, at låget blæser af. Når låget er "låst" fast til kassen, kan regnvand og dyr ikke trænge ind i kassen.

Transport
Det er nemt at transportere diverse varer og materialer i Genboxen, fordi den er nem at bære selvom indholdet er tungt.
Genboxen kan eksempelvis bruges til transport af: pantflasker, flasker og glas til genbrug, aviser og ugeblade til genbrug etc. etc.
Under transport i en bils bagagerum kan man låse låget og lægge Genboxen ned, uden at indholdet falder ud.

 

Længde

Bredde

Højde

Volumen

Vægt

Genbox 30

423

277

447

30 liter

2,6 kg

Genbox 45

423

277

628

45 liter

3,3 kg

Download en PDF med en brochure for GENBOXE (52 kb)

Undermenu